Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (3.02 secunde)
Organizatia Internationala pentru Protectia Animalelor a declarat, in anul 1931, la Florenta, Italia, data de 4 octombrie ca Zi Mondiala a Animalelor. Aceasta proclamare a venit ca urmare a faptului ca multe dintre speciile terestre se aflau in pericol de disparitie.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei. Tema de anul acesta este Lumea in miscare:
Pe site-ul oficial al Ahiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), biroul de presa al acestei institutii a publicat un comunicat de presa referitor la plangerea depusa la CEDO, privind desfiintarea cladirii din apropiere - Cathedral Plaza.
Lectii din cercetarea moderna asupra constiintei - Stanislav Grof Cartea Psihologia viitorului, de Stanislav Grof, psihiatru, intemeietorul psihologiei transpersonale si creatorul tehnicii de respiratie holotropica, rezuma experientele autorului in cei peste 40 de ani in care a studiat starile modificate de constiinta.
Prestigiosul sociolog Dimitrie Gusti, omagiat la Academia Romana Cu ocazia implinirii a 140 de ani de la nasterea lui Dimitrie Gusti - prestigios sociolog, membru marcant al Academiei Romane si Presedinte al Academiei Romane (1944-1946) - in Aula Academiei Romane (Calea Victoriei 125) va avea loc joi, 13 februarie 2020, ora 10,00, conferinta omagiala Dimitrie Gusti - profesor, statistician, muzeograf.
Apropierea Romaniei de Uniunea Europeana zgandare, din nou, adversitatea occidentalilor. Repulsia aceea pe care au creat-o cersetorii, hotii si mancatorii de lebede care i-au invadat din est, imediat dupa ce comunismul a fost redus la tacere. Cu extrem de putin efort, se reconstituie imaginile de dupa ’89.
Cardoso 10, Vorobjovas 25, 74, Otele 30 Echipele de start UTA Arad: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Antonie Andrei (Bucuresti - Bucuresti) / A1:
Otele '40 Echipele de start: ... Francisc Neuman (Arad) Arbitru: Birsan Marcel (Bucuresti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucuresti), A2: Marica Mihai Marius (Bistrita) / Arbitru VAR:
Coman '18 Echipele de start: ... Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR:
Mailat 12, 35 Echipele de start: ... "Francisc Neuman" (Arad) Aribtru: Andrei Chivulete // Asistenti: Florin Dansa, Andrei Constantiescu VAR: Horatiu Fesnic, Constantinc Ghiciulescu
Cel mai in voga jucator aradean a acuzat un disconfort, s-a prabusit pe gazon, iar medicii de pe ambulanta au intervenit. Din primele informatii, el se afla in afara pericolului, suferind doar o cadere de calciu. ... Echipe de start: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru:
Capusa (32'), Ariel Lopez (90') / Lopez (51'), David (56') Echipele de start: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Gaman George Catalin (Craiova) / A1:
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Romania pentru ca instantele romane nu au legalizat, in 1996, Partidul Comunistilor (Nepeceristi), acordandu-le insa comunistilor doar 100 de euro drept cheltuieli de judecata, nu si despagubiri.
Libertatea informeaza ca tanara langa care a dansat, in ultimii 5 ani, presedintele Traian Basescu, la Hora Unirii de la Iasi, se numeste Maricica Astefanei. Ea are 26 de ani si e membra a ansamblului folcloric "Busuioc Moldovenesc".
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Isi facea bine treaba ca presedinte de Senat, nimeni nu i-a mai reprosat ceva, nici nu avea ce, si acum, asa, pe nepusa masa, si-a adus aminte ca vrea sa fie presedintele Romaniei.
La sediul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, a avut loc sustinerea tezei de doctorat a jurnalistului Octavian Stireanu. ... Forta si vulnerabilitatea mass media", teza de doctorat a lui Octavian Stireanu a fost realizata sub indrumarea acad. ... Dupa o scurta deliberare a Comisiei conduse de prof.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Nominalizatul lunii februarie la premiul Libertatea presei pentru curaj nu mai este un jurnalist, ci un avocat celebru. Este vorba despre avocatul Gheorghe Piperea, a anuntat Mihai Gadea, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Libertatea informeaza: ... Azi, de 1 martie, pagina in limba romana a motorului de cautare Google te intampina in culorile alb si rosu, sigla fiind sub forma unui snur de martisor.
google-analytics.com